KARJALAN TILI JA TALOUS OY - KIRJANPITOTAITOINEN TILITOIMISTONHOITAJA

 • Kitee, Suomi

KARJALAN TILI JA TALOUS OY - KIRJANPITOTAITOINEN TILITOIMISTONHOITAJA

Työpaikan kuvaus

Vastatili Yhtiöt on itäsuomalainen tilitoimisto, joka tarjoaa monipuolisia taloushallinnon palveluita kirjanpidosta palkanlaskentaan sekä runsaasti erilaisia asiantuntijapalveluita yritysten toiminnan tueksi ja kasvuksi. Intohimoinen suhtautumisemme kirjanpitoon takaa, että asiakkaaksemme sopivat kaikki yritykset toimialasta ja koosta riippumatta.


Karjalan Tili ja Talous Oy on Kiteellä sijaitseva, yli 50 vuotta toiminut auktorisoitu tilitoimisto, joka tarjoaa kattavia taloushallinnon palveluita kirjanpidosta maksuliikenteen hoitoon sekä yrittämiseen ja verotukseen liittyvää konsultointia – karjalaisen vieraanvaraisuuden kera! Karjalan Tili ja Talous Oy on osa Vastatili Yhtiöitä.


Kiteen kaupunki sijaitsee Pohjois-Karjalan maakunnassa, järvien ja vaaramaisemien ympäröimänä - ja siellä halutaan satsata yrityksiin kaupungin elinvoiman edellytyksenä. Karjalan Tili ja Talous Oy on monen kiteeläisen yrityksen ja yrittäjän kumppani, joten se tarjoaa myös aitiopaikan kiteeläiseen yrityselämään.

Etsinnässämme on nyt Karjalan Tili ja Talous Oy:lle Kiteelle

KIRJANPITOTAITOINEN TILITOIMISTONHOITAJA


Oletko taloushallinnon ammattilainen, joka hallitsee taloushallinnon monipuoliset työtehtävät ja ymmärtää asiakaspalvelun merkityksen? Haluaisitko ottaa urallasi seuraavan askeleen, joka sisältää vähän laajemmin vastuuta sekä toimintojen kehitystehtäviä? Jos vastasit myöntävästi, voimme tarjota vakituisen työsuhteen, jossa tähän on mahdollisuus!


Tässä työssä vastaat tulosvastuullisena toimistonhoitajana tilitoimiston toiminnasta. Sinulla on omia asiakkaita, joiden kirjanpitoa tilinpäätöksineen hoidat toimien asiakasyritysten taloushallinnon asiantuntijana. Hallitset myös palkka- ja henkilöstöhallinnon monipuoliset työtehtävät ja neuvonnan. Lisäksi pääset työssäsi kehittämään toimiston päivittäisiä toimintoja, viemään kirjanpidon sähköistystä eteenpäin ja auttamaan työkavereita onnistumaan heidän työssään.


Tarjolla on:

 • vakituinen työsuhde ja monipuoliset työtehtävät
 • kokemuksen ja vastuun huomioiva kilpailukykyinen palkka sekä Vastatili Yhtiöiden hyvät henkilökuntaedut
 • koulutusmahdollisuuksia omien kiinnostuksenkohteiden mukaisesti
 • kollegoiden vahva tuki työhön
 • nykyaikaiset työkalut ja työtilat työntekoon, sekä mahdollisuus tehdä osittain myös etätöitä alkuvaiheen ja perehdytyksen jälkeen

Työpaikan vaatimukset

Toivomme, että sinulta löytyy:

 • kokemusta kirjanpidosta, palkanlaskennasta sekä tilinpäätöstaito
 • kiinnostus kehittää toimintoja ja hyödyntää nykyaikaisia järjestelmiä mahdollisimman tehokkaasti
 • hyvät vuorovaikutustaidot sekä halu auttaa asiakkaita ja heidän yrityksiään menestymään
 • ongelmanratkaisukykyä sekä intohimoista suhtautumista kirjanpitoon
 • halua panostaa myös työyhteisöön ja sen ilmapiiriin

Mikäli tämä tuntuu oikealta, uudelta mahdollisuudelta työurallasi ja haluat työskennellä jatkossa vastatililäisenä, hae työtä pikaisesti! Työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Täytä hakemus ja liitä CV:si saman tien osoitteessa https://joborekrytointioy.recruitee.com/


Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla:

Auli Miettinen, p. 040 554 9339, auli.miettinen@jobo.fi