KIVRA OY - SALES AND ACCOUNT MANAGER

 • Espoo, Suomi

KIVRA OY - SALES AND ACCOUNT MANAGER

Työpaikan kuvaus

Digipostipalvelu Kivra toimittaa yritysten ja julkisten toimijoiden tärkeitä dokumentteja kuluttajille turvallisesti ja ilmastoystävällisesti. Suomessa Kivra on aloittanut toimintansa vuonna 2020. Palvelu auttaa keskittämään eri kanaviin pirstaloituneen digiasioinnin yhteen turvalliseen sovellukseen. Kivra on lähtöisin Ruotsista, jossa palvelua käyttää jo yli 5 miljoonaa ruotsalaista.


Kivran liiketoiminnan ytimessä on kestävän digipostin rakentaminen Suomeen, joka edesauttaa ympäristöä ja yhteiskuntaa. Avaimet Kivran menestykseen ovat hyvinvoiva ja motivoitunut henkilöstö sekä yhdessä jaetut arvot. Yhdenvertaisuutta ja avoimuutta edistetään hyvällä yrityskulttuurilla ja johtamisella.

Kivran liiketoiminta on kovassa kasvussa ja etsinnässämme on nyt kaupallisen tiimiin vahvistukseksi 

SALES AND ACCOUNT MANAGER


Oletko B2B-myynnin ammattilainen, joka on tottunut toimimaan laaja-alaisesti eri toimialoilla vaikuttavien ja erikokoisten asiakasyritysten kanssa? Haluatko olla mukana rakentamassa kestävää kasvua ja digipostia Suomeen yhdessä tiimin ja kumppaniverkoston kanssa? Jos vastasit kysymyksiin kyllä, voisi tämä olla sinun seuraava askeleesi työelämässä. Kivrassa pääset hyödyntämään jo olemassa olevaa osaamistasi ja verkostojasi, mutta myös laajentamaan osaamistasi merkityksellisen työn parissa.


Sales and Account Managerin tehtävässä vastuualueeseesi kuuluu B2B-uusasiakasmyynti sekä olemassa olevien asiakkuuksien laajentaminen vastuualueeseen nimetyillä toimialoilla. Johdat työssäsi nimettyjä asiakkuuksia ja vastaat niille asetettujen strategisten tavoitteiden saavuttamisesta. Olet mukana rakentamassa ja jalkauttamassa oman vastuualueesi myyntistrategiaa, joka on linjassa Kivran kasvutavoitteiden ja vastuullisten arvojen kanssa. Vastuualueen asiakasyritykset ovat Suomen suurimmista organisaatioista pienyrityksiin. Lisäksi pääset mukaan kehittämään Kivran lähettäjäpalveluita yhdessä muun tiimin ja kumppaneiden kanssa.


Tarjolla on:

 • Vakituinen työsuhde
 • Mahdollisuus kehittyä omassa roolissa ja kasvattaa omaa vastuualuetta Kivran kasvun mukana
 • Joustava hybridityömalli. Työtä voidaan tehdä sujuvasti sekä toimistolla Espoossa että etänä.
 • Yrityskulttuuri, jossa toimitaan arvot edellä, luoden hyvää ja jossa tiimi on jäsenilleen kaikki kaikessa

Työpaikan vaatimukset

Toivomme, että sinulta löytyy:

 • Tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto
 • Kokemusta ja saavutuksia tuloksellisesta ratkaisumyynnistä sekä asiakkuuksien johtamisesta
 • Sujuva suomen ja englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito
 • Intohimo kasvua ja kasvuyrityksiä kohtaan
 • Määrätietoisuutta, ratkaisukeskeisyyttä ja ketteryyttä toimia uuden äärellä
 • Kyky rakentaa luottamusta ja verkostoitua


Mikäli tämä tuntuu oikealta, uudelta mahdollisuudelta työurallasi ja haluat olla mukana Kivran kasvussa sekä merkittävä osa loistavaa tiimiä, toimi pikaisesti, sillä työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Täytä hakemus ja liitä CV:si saman tien osoitteessa https://joborekrytointioy.recruitee.com/


Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla:

Auli Miettinen, p. 040 554 9339, auli.miettinen@jobo.fi

Ella Laitinen, p. 040 128 8978, ella.laitinen@jobo.fi