PRECEDO CONSULTING OY - MYYNNIN HUIPPUKONSULTTI

  • Espoo, Suomi

PRECEDO CONSULTING OY - MYYNNIN HUIPPUKONSULTTI

Työpaikan kuvaus


Precedo Consulting Oy on yli 30-vuoden ajan kehittänyt ratkaisuja, joissa myynnin strategia, myyntiprosessi, myyntitaidot, myyntitoiminnan mittarit sekä johtaminen yhdistyvät saumattomaksi kokonaisuudeksi.
Yritys on konsultoinut yli 300 asiakasyrityksen muutosprosessia sekä valmentanut tuhansia johtajia ja asiantuntijoita vaativaan arvomyyntiin, neuvottelutaitoihin ja vaikuttavaan myynnin johtamiseen yli 40 maassa. Yli 20 vuoden yhteistyö Huthwaite Internationalin kanssa antaa yritykselle mahdollisuuden päästä kiinni ainutlaatuiseen, maailman ylivoimaisesti laajimpaan, oikean elämän tutkimukseen B2B myynnistä.


Nyt haemme Precedon tiimiin vahvistuksiksi uusia

HUIPPUKONSULTTEJA


Mitä teet?

Työtehtäviisi kuuluvat konsultti- ja koulutuspalveluidemme myynti ja toteuttaminen.

Haemme nyt useampaa huippukonsultiksi tähtäävää henkilöä. Tavoitteesi kehittyvät osaamisesi karttuessa ja pääset tekemään erittäin monipuolisia, mielenkiintoisia ja vaativia projekteja. Tarkka työnkuvan painotus määrittyy osaamisesi ja asettamiesi tavoitteiden mukaisesti.


Mitä saat?

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen henkilökohtaisen kehittymismahdollisuuden myynnin- ja liiketoiminnan konsultoinnin alueella merkittävien asiakkaidemme kanssa.

Panostamme osaamisesi kehittymiseen ja saat poikkeuksellisen paljon coachausta tiimimme tavoitteiden saavuttamiseksi.

Saat kilpailukykyisen ansiotason, johon Sinun on mahdollisuus omalla suorituksellasi merkittävästi vaikuttaa.
Työpaikan vaatimukset

Mitä olet?

Olet huippuyksilö, jolla on analyyttinen, tehokas ja käytännönläheinen ote työhön. Koulutustaustasi ja kokemuksesi auttavat Sinua hahmottamaan yrityksen liiketoiminnan tuloksiin vaikuttavia tekijöitä yritysjohdon näkövinkkelistä.

Olet tehnyt menestyksellistä työtä myyntitiimin vetäjänä B2B myyntiorganisaatiossa ja/tai jonkin liiketoiminnan johtajana. Olet myös itse saavuttanut tuloksia vaativissa B2B myyntiprojekteissa. Haluat palavasti kehittää asioita ja jatkuvasti parantaa osaamistasi.

Pystyt tunnistamaan ja kiteyttämään olennaiset asiat. Vaikutat suostuttelevasti.

Erinomainen englannin kielen suullinen ja kirjallinen taito on välttämätön tehtävässä onnistumiseksi.


Mikäli tämä tuntuu urasi seuraavalta etapilta täytä hakemus pikaisesti https://joborekrytointioy.recruitee.com/


Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla:

Auli Miettinen, p. 040 554 9339, auli.miettinen@jobo.fi