Q-FACTORY OY - REKRYTOIJA

  • Helsinki, Suomi

Q-FACTORY OY - REKRYTOIJA

Työpaikan kuvaus

Q-Factory Oy on ohjelmistotestaukseen ja laadunvarmistukseen erikoistunut yritys, joka tarjoaa asiakkailleen laajan skaalan erilaisia ohjelmistorobotiikkaan ja -testaukseen sekä testausautomaatioon ja laadunvarmistukseen soveltuvia palveluita.


Codemen Oy on ohjelmistoalan kokeneista ammattilaisista rakentuva konsulttiyritys sekä Suomen suurin IT-alan yritysten verkosto, joka kokoaa yhteen Suomen parhaat konsultoinnin, ohjelmistokehityksen ja projektihallinnan asiantuntijat sekä yritykset.


Kummankin yrityksen kulttuurin ytimessä ovat ihmiset. Haluna on kehittyä jatkuvasti sekä olla tulevaisuudessakin kehuttu yhteistyökumppani asiakkaille ja loistava työnantaja yritysten huippuasiantuntijoille. Toimintaa ohjaavat arvot ovat avoimuus, joustavuus, asiakaslähtöisyys ja yhteisöllisyys. Yritykset toimivat yhteisissä toimitiloissa seitsemällä eri paikkakunnalla.


Haussa on nyt Q-Factorylle ja Codemenille Helsinkiin suorahakuihin keskittyvä

REKRYTOIJA


Tunnetko IT-alaa ja ymmärrät jonkin verran myös siihen liittyvistä teknologioista? Sinulla on jo jonkin verran verkostoja IT-alalla ja olet halukas niitä edelleen laajentamaan? Jos näiden lisäksi henkilöstöasiat kiinnostavat ja tykkäät olla ihmisten kanssa tekemisissä, niin nyt olisi tarjolla työpaikka, jossa osaamisesi pääsee oikeuksiinsa ja sitä arvostetaan.


Q-Factoryn ja Codemenin rekrytoijan tehtävänä on etsiä ja löytää yrityksille sitoutuneita työntekijöitä asiantuntijoiksi yritysten erilaisiin asiakasprojekteihin. Hyvät vuorovaikutustaidot, avoimuus ja ymmärrys osaamisesta sekä osaamisen vaatimuksista vievät pitkälle tässä työssä. Toimenkuva on uusi, joten pääset vaikuttamaan myös toimintatapoihin ja käytäntöihin.


Tarjolla on siis

  • vakituinen työsuhde
  • kilpailukykyinen palkka, erittäin hyvät työsuhde-edut ja loistava työyhteisö
  • vahva tiimin tuki työhön
  • etätyömahdollisuus

Työpaikan vaatimukset

Toivomme, että sinulta löytyy

  • kokemusta IT-alasta ja ymmärrystä siihen liittyvistä teknologioista
  • jonkin verran kokemusta suorahausta ja sen kanavista
  • kontaktiverkostoa IT-alalla
  • hyvät vuorovaikutustaidot sekä halu kontaktoida ja kommunikoida
  • hyvä suomen ja englannin kielen taito

Mikäli tämä tuntuu oikealta, uudelta mahdollisuudelta työurallasi, hae työtä pikaisesti, sillä työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.


Täytä hakemus ja liitä CV:si saman tien osoitteessa https://joborekrytointioy.recruitee.com/


Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse tai sähköpostilla:

Ella Laitinen, p. 040 128 8978, ella.laitinen@jobo.fi

Auli Miettinen, p. 040 554 9339, auli.miettinen@jobo.fi